top of page

Vägs Ände

Beds

 

 

STORA HUSET PÅ PRÄRIEN

Önskar du komma bort en stund? Vi erbjuder en lantlig idyll på ca 90 kvm mitt ute i ingenstans, vid vägs ände. Huset är ombonat med inredningsdetaljer från förr med teknikaliteter från nu, brasan är tänd och dagsfärska ägg i ligger korgen.  Det finns möjlighet till att hyra spabad och en egen massör som kommer hem till Er!

 

  • Två dubbelrum

  • Ett enkelrum

  • Badrum med litet badkar och tvättmaskin

  • Fullt utrustat kök med diskmaskin

  • Uterum och stor altan med grillmöjligheter

  • Möjlighet att hyra spabad

LILLA HUSET PÅ PRÄRIEN

Under våren kommer även ett till hus stå klart på gården - "Lilla huset på prärien" kallar vi det. Ett enklare boende som ligger placerat mitt i en dalgång, precis där dimman rullar in. Du är omgiven av naturen, eldar i gjutjärnskaminen och fiskar upp Cava ur husgrunden.  Nyfiken? Följ vår renovering här:

Daniel (Sweden)

"Idyllisk gård beläget i ett vackert skogsområde. Mysigt och klassiskt hus med en härlig, stor uteplats. Tillgång till grill, bubbelpool och en enorm lada anpassad för fest och tillställningar. Bakom ladan finns även en lekplats för barn. Värdparet var supertrevliga. Vi hade en sagolik vistelse, varmt rekommenderat!"

Elode (France)

"Vi älskade att tillbringa 2 nätter i detta underbara hem! Paret är underbara. En perfekt plats för avkoppling och avkoppling i naturens hjärta. Vi rekommenderar starkt."

Philip (Schweiz)

"Ett mysigt, unikt ställe. Perfekt att tillbringa några dagar eller veckor bort från allt. Boendet är mycket välutrustat och mycket rent.  Vi tillbringade 10 dagar med vår 5 månader gamla dotter och älskade det, hon sov till och med hela natten för första gången här. Uteplatserna är fantastiska och mycket trevliga för användning för familjer."
bottom of page